info@beautyandbeyondclinic.nl

Bij Beauty and Beyond Clinic kunt u terecht voor onderstaande behandelingen. Vanaf 2011 is directe toegankelijkheid voor de patiënt tot de huidtherapeut mogelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van de arts of specialist meer nodig is. Huidtherapeutische behandelingen worden uitgevoerd op verwijzing van huisartsen en andere medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. Vaak komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is alleen wel afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en de behandeling. Informeer hierover bij uw verzekeraar.

In deze facial wordt een combinatie van stoffen gebruikt zoals glycolzuur en salicylzuur. Het  salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur verwijderd de dode huidcellen van de huid en voor nieuwe gezonde huidcellen. Dit dubbele effect maakt het een veilige en zachte behandeling.

Deze behandeling zal u een resultaat geven waarvan u versteld zult staan. Deze behandeling doet alles; het verstevigt de huid met retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor een vette of een acne huid.

De pigmentvlek is de “nieuwe rimpel”. Als uw huid egaal is, oogt u jonger. Deze behandeling zorgt voor een mooie egale huidteint. Zo worden pigmentvlekjes en roodheid van de huid zichtbaar verminderd. Tevens bevat deze behandeling plantaardige stoffen die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering  tegengaat. Voor iedere leeftijd en huidtype geschikt.

Programma gericht op het verminderen van rimpels, littekens en grove huidsructuur. Dit programma wordt in een kuurvorm van 3 behandelingen aangeboden met een interval van 3-4 weken. Inclusief een  controle afspraak.

Gericht op het verwijderen/verminderen van pigmentvlekkenDit programma wordt in een kuurvorm aangeboden uitgevoerd met een interval van 3-4 weken. Inclusief een controle afspraak.

Programma gericht op het verminderen van acne in het gelaat. Dit programma wordt in een kuurvorm van 3 behandelingen aangboden met een interval van 3-4 weken. Inclusief een controle afspraak.

Behandeling gericht op het versoepelen van littekens na trauma

Skinbooster voor de huid. Stimuleert collageen aanmaak in de huid. Gericht op huidverstrakking.

Behandeling gericht op het verminderen van ontstekingen in de huid. Specifiek gericht op het doden van P.Acnes bacterie in de huid. Goed voor actieve acne, couperose en rosacea. 

Behandeling bedoeld voor het verstrakken van de huid, verminderen van littekens en egaliseren van de huid.

Diepe peeling, voor grove poriën, grove huidstructuur, pigmentatie, littekens en fijne rimpel.

Milde peeling. Verbetert de conditie van de huid, geeft een frissere uitstraling

Behandeling waarbij de bovenste huidlaag gepeeld wordt d.m.v microkristallen. Geschikt voor: futloze, droge en ruwe huid, pigmentvlekken (niet hormonaal), zonbeschadigde huid, actieve acne-huid, vette huid, acne-littekens, fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels, verstopte, vergrote poriën, littekens, rokershuid

Dieptereiniging behandeling. Verwijderen van mee-eters, puisten en verminderen van ontstekingen/verstoppingen.

Ontsierende vaatjes en ontstekingen in het gelaat verwijderen.

Kleine stukjes wild vlees vaak in nek, gezicht en oksel. Zonder littekens te verwijderen d.m.v. coaguleren

De wimpers en/of wenkbrauwen worden geverfd met Henna verd. Dit geeft een mooi en langdurig resultaat.

De wenkbrauwen weer mooi in vorm brengen.

Activeert de fibroblast tot collageen en elastine aanmaak, bevordert meer doorbloeding en daarmee krijgt de huid alle voedingsstoffen die hij nodig heeft en verstevigt

Combinatie behandeling met collageen booster of fruitzuurpeeling

Massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het doel van deze massage is om dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken

Massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het doel van deze massage is om dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren en te regenereren om zo het menselijk lichaam te versterken + activeert de fibroblast tot collageen en elastine aanmaak, bevordert meer doorbloeding en daarmee krijgt de huid alle voedingsstoffen die hij nodig heeft en verstevigt

* Wordt eventueel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.